Van onderneming naar succesvolle onderneming
Hoog in Google zonder adwords
  • Hoog in Google? Zonder Adwords!

    Google Adwords wij zijn er eerlijk gezegd heel enthousiast over maar niet voor de lange termijn. Wij zetten Google Adwords enkel in bij nieuwe websites die nog niet in de natuurlijke resultaten van Google staan. Met Google Adwords kan je binnen enkele uren een nieuwe website prima onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Nadeel is dat Google Adwords geld blijft kosten en door de enorme populariteit steeds kostbaarder wordt. Hoog in Google zonder Adwords heeft de voorkeur!

Zonder Adwords snel hoog in Google

Het is dus de kunst om zo snel mogelijk hoog in Google te komen zodat je Google Adwords kan afbouwen totdat je Adwords nog enkel gebruikt voor de zoektermen waarop het niet lukt om hoog te scoren in Google. Voordeelwebsite.nl heeft daar een heel doordacht systeem voor ontwikkeld. Ze noemen het Slimme Websites. Wij hebben eerder al een artikel geschreven wat Slimme Websites precies zijn en hoe ze kunnen helpen om snel hoog in Google te komen zonder Adwords. Je kan het artikel teruglezen op de pagina Slimme Websites.

Hoe kom ik hoog in Google zonder Awords? Met Slimme websites!

Zonder Adwords is het dus prima mogelijk om hoger in Google te komen. Met een minimale investering heb je al 10 Slimme websites die 10 zoekwoord (combinaties) vertegenwoordigen. Succesvolle Onderneming heeft een exclusieve samenwerking met de aanbieder van Slimme Websites en mag € 100,00 korting geven aan alle lezers!

€100,00 korting exclusief op Succesvolle Onderneming

 

10 x slimme website a €19,95 = €199,50 (per jaar)
10 x SEO teksten a €52,50 = €525,00
Totaal €724,50
Korting €100,00

Subtotaal €600,00 exclusief BTW

Totaal inclusief BTW €726,00

Bestel onderstaand jouw eerste 10 Slimme Websites inclusief SEO teksten

 

Bestelling

Velden met een * zijn verplicht!

Slimme websites pakket (10 stuks)

Jouw bestelling