Van onderneming naar succesvolle onderneming
Tekstschrijver tarieven
  • Tekstschrijver tarieven

    Content is KING

    Zoals ik al vaak heb geschreven is (goede) content KING. Naast dat goede content goed is voor zoekmachine optimalisatie zal het tevens kunnen bijdragen aan het succes van je website. Zeker nu de concurrentie op internet groter wordt kan je je met goede content onderscheiden van je concurrent. Online is het wel van essentieel belang om met regelmaat nieuwe content te plaatsen om echt hoger in Google te komen en dat te blijven. Maar aan enkel hoog komen in Google heb je niets wanneer de website niet converteert. Hiervoor zijn goed geschreven teksten nodig die de lezer zullen interesseren en aanzetten tot actie (call to action).

Tekstschrijver tarieven

Wie het belang van goede content onder ogen ziet komt al snel met de vraag wat kost een tekstschrijver? Dit kunnen we zien aan de grote hoeveelheid zoekopdrachten in Google met de zoekwoord combinatie Tekstschrijver tarieven. Een in mijn ogen vreemde zoekopdracht ik zou liever zien dat men zoekt op "wat levert een professionele tekstschrijver op". Een goede tekstschrijver neemt je niet alleen het werk uit handen maar kan ook zorgen voor meer bezoekers op je website, een hogere conversie, een besparing op het advertentie budget door hogere posities in de zoekmachines en een professionele uitstraling.

Tekstschrijver tarieven op internet lopen flink uiteen. Dit ontstaat door een aantal belangrijke zaken:

1. Hoeveel teksten wil je laten schrijven door de tekstschrijver? Je kan je voorstellen dat wanneer je één artikeltje wil laten schrijven dit, in verhouding, duurder zal zijn dan dat je opdracht geeft voor een complete website.

2. Waar moeten de teksten aan voldoen? Moet de tekst aanzetten tot actie, aanzetten tot verkoop, enkel een informatief artikel of een technische beschrijving? Moet er ook rekening gehouden worden met zoekmachine optimalisatie (SEO teksten)? Allemaal factoren die het tarief van een tekstschrijver sterk beïnvloeden.

3. Heb je zelf het "ruwe werk" al gedaan en moet de tekst enkel herschreven worden of moet de tekstschrijver alles zelf bedenken?

4. Heb je te maken met een freelance tekstschrijver die net voor zichzelf is begonnen of heb je te maken met een ervaren tekstschrijver die werkt met een team mensen om zich heen die elkaar scherp houden?

Allemaal zaken die van invloed zijn op tekstschrijver tarieven en waardoor het gemakkelijk te verklaren is dat tekstschrijver tarieven sterk uiteen lopen.

Wij kennen goede tekstschrijvers met scherpe tarieven en uitstekende kwaliteit!

Succesvolle-onderneming.nl werkt veel samen met goede tekstschrijver en weten, uit ervaring, precies waarin ze gespecialiseerd zijn. We werken samen met de beste SEO tekstschrijvers en kunnen hierin adviseren.

Wij hebben de juiste tekstschrijver met de beste tarieven al voor je gevonden!

Wil jij de juiste tekstschrijver voor jouw project?

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op om het project te bespreken. Tevens zorgen we dat je een scherpe aanbieding ontvangt van één van de tekstschrijvers waar wij mee samenwerken.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht