Van onderneming naar succesvolle onderneming
Partner Succesvolle Onderneming

Word partner en wij helpen je naar de top!

Veel aandacht nodig voor je dienst of product? Wij kunnen je helpen aan een grote stroom relevante bezoekers die ervoor zorgen dat jouw onderneming nog succesvoller wordt. Naast het adverteren op succesvolle-onderneming.nl is er een nieuwe, laagdrempelige, rubriek Specialisten waarin je als adverteerder eerst even kan "proeven" wat de impact is van adverteren op onze website.

Wie willen we graag als partner?

1. Bedrijven die producten of diensten leveren die echt iets toevoegen voor onze lezers.

2. Echte specialisten die vakwerk leveren of kwaliteitsproducten.

3. Bedrijven die naast een goed product of dienst ook een uitstekende after sales leveren.

4. Ondernemers waar we een langdurige relatie mee aan kunnen gaan om zo samen de top te kunnen behalen.

5. Ondernemers die "out of the box" kunnen en willen denken om zo een maximaal rendement te halen uit de investering op Succesvolle-onderneming.nl

Maximaal 5 bedrijven per rubriek!

Succesvolle-onderneming.nl is GEEN bedrijvengids waar honderden bedrijven tegen betaling een vermelding kunnen krijgen. Wij doen er juist alles aan om het kaf van het koren te scheiden en om enkel echte specialisten bij onze lezers onder de aandacht te brengen. Onze lezers zitten niet te wachten op pagina's met vele bedrijven in dezelfde rubriek maar willen een keuze kunnen maken uit een beperkt aantal specialisten.

Mijn rubriek staat er (nog) niet tussen. Kan ik me wel aanmelden?

Wanneer wij vertrouwen hebben in jouw bedrijf zullen we direct een nieuwe rubriek aanmaken.

Kan ik bovenaan komen met mijn bedrijf?

Jazeker iedere nieuwe partner komt direct bovenaan in zijn rubriek met een (TIP!) vermelding. Komt er een nieuwe adverteerder in dezelfde rubriek bij dan komt deze automatisch bovenaan te staan met een (TIP!) vermelding. Wanneer de vijf plaatsen vol zijn zullen we de plaatsen laten rouleren zodat ieder bedrijf evenveel aandacht zal ontvangen, wel zo eerlijk.

Word vandaag nog partner van de best bezochte ondernemers portal van Nederland

Voor slechts € 299,00 inclusief BTW sta je een jaar lang in de rubriek specialisten. Wij zullen een complete pagina voor je aanmaken en aangeleverde tekst plaatsen. Tevens is er ruimte voor een bedrijfslogo en foto's. Natuurlijk kunnen mensen vanaf Succesvolle-onderneming.nl ook doorlinken naar je iegen website.

Bestel nu een plaats in de rubriek specialisten en wordt nog succesvoller!

Bestelling

Velden met een * zijn verplicht!

Advertentie Specialisten

Jouw bestelling