Van onderneming naar succesvolle onderneming
3 maanden gratis boekhouden met Yoursminc

Online boekhouden wordt leuk met Yoursminc

Online boekhouden de meeste ondernemers hebben er een hekel aan. Yoursminc is een nieuw online boekhoudprogramma voor ZZP'ers en het MKB. Dit online boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en eenvoudig zodat je je al snel vertrouwd zult voelen met het systeem. Online boekhouden wordt leuk met Yoursminc!

De mogelijkheden van dit online boekhoudprogramma zijn legio. Zelfs wanneer je niet thuis bent in boekhouden is dit online boekhoudprogramma de beste keuze. Dit wordt bereikt door de constante doorontwikkeling van het boekhoudprogramma op basis van feedback van gebruikers.

Is online boekhouden wel veilig?

Bij Yoursminc staat de veiligheid van online boekhouden voorop! Om de veiligheid te kunnen waarborgen wordt er gebruik gemaakt van o.a. een SSL certificaat. Online boekhouden via Yoursminc verloopt middels een beveiligde verbinding en je wachtwoord is versleuteld.

Online boekhouden met tablet, smartphone of desktop overal en altijd!

Om gebruik te kunnen maken van dit boekhoudprogramma heb je enkel een internetverbinding nodig. Het werkt op een tablet, smartphone, laptop of desktop computer waardoor je echt altijd en overal online kan boekhouden.

Enkele nogelijkheden van Yoursminc online boekhouden

- Relatiebeheer

- Kilometeradministratie

- Facturering

- Uitgaven

- Offertes

- BTW aangifte

- Urenregistratie

- Periodieke facturering

Ervaar het zelf en probeer het 3 maanden gratis

Online boekhouden liever eerst proberen? Dat kan met Yoursminc! En wanneer je besloten hebt om dit online boekhoudprogramma te blijven gebruiken profiteer je van lage tarieven. Opzeggen? Dat gaat net zo eenvoudig als aanmelden met één druk op de knop zonder voorwaarden

Probeer het zelf