Van onderneming naar succesvolle onderneming

SEO scan


Online SEO scan

Gratis SEO scan online doen?

Kies je voor een gratis online SEO scan of voor een professionele SEO scan die handmatig uitgevoerd wordt? Zoekmachine optimalisatie kan niet zonder interpretatie van een SEO specialist die de resultaten en verbeterpunten duidelijk in kaart brengt. Wie op deze website zoekt naar een online SEO scan tool, SEO scan online, SEO scan software of gratis SEO analyse is hier niet aan het juiste adres. Wij geloven niet in dit soort geautomatiseerde systemen en zullen geen geautomatiseerde SEO scan online aanbieden.

Gebruiken jullie dan helemaal geen online SEO scan software?

Wij gebruiken zeker wel SEO scan software maar enkel en alleen om tijd te besparen en een indicatie te krijgen van de website. Het zou natuurlijk ondoenlijk zijn om een hele website met de hand te controleren op “dode links” terwijl dit met een SEO scan tool gemakkelijk en snel te realiseren is. Wanneer we dan geen gebruik zouden maken van SEO scan software zou een SEO scan onnodig kostbaar worden. Daarbij is er een groot verschil wanneer wij zelf gebruik maken van een SEO scan en wanneer een leek dit doet. Wij weten exact hoe we de resulaten van een SEO scan moeten interpreteren terwijl dit bij een leek nog maar de vraag is.

Wat houdt de SEO scan van succesvolle onderneming dan precies in?

Zoals al genoemd is een succesvolle SEO scan maatwerk en zal per website verschillend kunnen zijn. Daarom hebben we geen standaard SEO scan voorbeeld voorhanden voor je. Bij een SEO scan voeren we in ieder geval onderstaande zaken uit:

SEO scan stap 1: Technisch SEO

1. Controle w3c normering voor zowel HTML als CSS

2. Gegevens verzamelen server (o.a. snelheid, locatie en IP canonicalization)

3. Gegevens verzamelen domeinnaam (o.a. lengte, www resolve, underscores, URL rewrite enz)

4. DNS controleren op fouten

5. Mobiele bruikbaarheid

6. Malware en blacklist scan

Daarnaast worden onderstaande zaken standaard gecontroleerd. Dit zijn ook de punten die met een automatische SEO scan in de meeste gevallen gecontroleerd worden.

-SSL beveiliging
-Server signature
-Directory browsing
-Encoding
-Doctype
-Analytics
-Flash
-Frames
-Sitemap
-Robots txt
-Broken links
-Text/html ratio

SEO scan stap 2: Inhoud

In stap twee van deze handmatige SEO scan kijken we naar de inhoud van de website zelf. Voor het gemak hebben we hier ook de meta tags, headings etc in opgenomen. Voor de duidelijkheid kijken we enkel naar de inhoud en gaan met de SEO scan niet dieper in op de juiste zoekwoorden, zoekwoordonderzoek, etc. Dit doen we wel in het meer uitgebreide SEO rapport of met de online bedrijfsscan.

We controleren de aanwezigheid van een titel, beschrijving en keywords. Tevens wordt de linkstructuur en duplicated content bekeken. Hoe wordt deze content weergegeven in de zoekmachines, kunnen de zoekmachines alles goed “lezen” en wordt er gebruik gemaakt van alt atributes en headings?

Bovenstaande is maar een greep uit de punten die onderzocht worden met de SEO scan. Zoals eerder genoemd is de SEO scan maatwerk uitgevoerd door een SEO specialist waardoor je het verschil kan maken van de tweede naar de eerste pagina in Google!

Waarom een maatwerk SEO scan laten maken door Succesvolle-onderneming.nl?

In tegenstelling tot de vele online SEO scan tools zullen wij een SEO scan uitvoeren middels meerdere SEO tools en deze combineren tot een duidelijk leesbaar verslag. Het unieke aan deze SEO scan is dat naast SEO scan tools tevens een SEO expert de uitkomsten van de scans interpreteert. We geven niet alleen door wat beter kan maar vertellen ook hoe je dit kan bewerkstelligen.

Voorbeeld:

Bij een online SEO scan zou je bij het onderwerp WWW resolve enkel te zien krijgen of dit goed ingesteld staat of niet. Bij een SEO scan van Succesvolle-onderneming.nl vertellen we erbij wat WWW resolve betekent, wat de eventuele consequenties zijn en geven we een uitleg hoe je www resolve goed kan instellen op de server.

Op deze manier kan je zelf met onze bevindingen aan het werk of de uitkomsten van de SEO scan overhandigen aan de webmaster van de website.

Voor deze SEO scan maken we o.a. gebruik van het webmasterhulpprogramma van Google. Hiervoor hebben we FTP toegang nodig tot uw server of u dient zelf een regel in de head van de website te plaatsen. Maak je geen zorgen wij helpen je hierbij!

Kies je voor een SEO scan online of toch voor een uitgebreide SEO scan uitgevoerd door een SEO specialist?

Wat kost een handmatige SEO scan?

De kosten voor deze unieke handmatige SEO scan door ervaren SEO specialist bedragen éénmalig € 525,00 exclusief 21% BTW. Je kan de SEO scan hieronder bestellen:

LET OP! door de grote belangstelling en tijd die nodig is een goede SEO scan te maken zal het op dit moment tot maximaal 8 werkdagen duren voordat je de uitkomsten van je SEO scan zal ontvangen.

Gerelateerde artikelen SEO check
Hoog in Google

Hoog in Google

Hoe kan ik snel hoger in Google komen dat is één van de vragen die ik bijna dagelijks krijg. Tot voor kort beantwoordde ik

Lees verder: Hoger in Google

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht