Van onderneming naar succesvolle onderneming

SEO rapport


SEO rapport voorbeeld

SEO rapport laten maken door zoekmachine optimalisatie specialist

Een snelle SEO check of toch liever een SEO rapport laten maken door een ervaren SEO specialist? Hoewel een betere benaming van ons SEO rapport wellicht SEO check geweest was hebben we toch gekozen voor SEO rapport. Dit omdat een SEO check niet de lading dekt van een SEO rapport zoals wij deze uitvoeren. De mensen die in Google zoeken op SEO check zijn grotendeels op zoek naar een snelle online SEO check. Wij gaan veel verder dan een simpele online SEO check! Met een SEO rapport worden niet alleen zaken onderzocht die 100% te maken hebben met zoekmachine optimalisatie wat wellicht wat verwarring oproept. Toch hebben we voor de naam SEO rapport gekozen omdat dit het dichtst in de buurt komt bij de verwachtingen van de klant.

SEO rapport voorbeeld:

Wie op zoek is naar een SEO rapport voorbeeld of graag een voorbeeld wil zien van een SEO rapport moeten we teleurstellen. Een SEO rapport is maatwerk en per website en organisatie verschillend. Wanneer je met een standaard SEO rapport hoog zou kunnen scoren in de zoekmachines dan zou iedereen op nummer 1 in Google staan.

Verschil SEO scan en SEO rapport

Een SEO rapport bevat alle onderdelen van een SEO scan (Lees wat inbegrepen is bij een SEO scan) en vullen deze aan met onderstaande zaken:

1. Zoekwoord onderzoek: Nu de website technisch goed onderzocht is gaan we een stapje verder door een zoekwoord onderzoek uit te voeren. Aan de hand van de inhoud van de website onderzoeken we op welke woorden er werkelijk gezocht wordt, hoe vaak er op deze zoekwoorden gezocht wordt en hoeveel concurrentie er op deze zoekwoorden is. Op deze manier krijgen we niet alleen een goed beeld van het zoekgedrag van de potentiële klant maar kunnen we tevens beoordelen of het überhaupt zin heeft de website te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden. Wij optimaliseren met het SEO rapport op maximaal 10 zoekwoorden (meer zoekwoorden tegen meerprijs) en zullen de opdracht enkel aannemen wanneer we voor 100% van mening zijn deze zoekwoorden in de top 10 van Google te krijgen. Hebben we geen goed gevoel dan zullen we de optimalisatie sterk afraden en aandringen op betere zoekwoorden. Met andere woorden…..wij doen niet direct wat de klant in eerste instantie vraagt maar gaan zelf op onderzoek uit. Natuurlijk kunnen we al onze bevindingen goed onderbouwen.

2. Call to actions: Wanneer de website dan met bepaalde zoekwoorden in de top 10 van Google staat moeten deze pagina’s ook converteren. Dit doen we middels call to action waarmee we de potentiële klant aan zullen zetten tot het nemen van de gewenste actie. Dit kan zijn het genereren van een lead, verkoop, aanmelding nieuwsbrief of anders. We geven tips op welke plaats en welke vorm deze call to action ingezet zou moeten worden voor een optimaal resultaat.

3. Landingspagina’s: We geven tips voor het aanmaken van landingspagina’s. Hoewel steeds meer bedrijven begrijpen dat een potentiële klant zo snel mogelijk bij het doel moet komen (met zo min mogelijk klikken) worden landingspagina’s maar zelden echt goed ingezet en optimaal benut.

4. Formulieren: Wij onderzoeken met een SEO rapport de aanwezige formulieren. Voldoen deze aan alle eisen om snel een lead of verkoop te genereren?

5. Kleurgebruik: Het kleurgebruik van de website wordt onderzocht. Wist je dat je met een kleine aanpassing van kleuren meer leads of verkopen kan genereren?

6. Klant ervaring: Tot slot onderzoeken we de gebruikerservaring van de website. Niet alleen op verschillende apparaten maar we zetten leken achter de computer en observeren hoe ze door uw website navigeren. De uitkomsten zijn vaak verrassend…..en teleurstellend!

Kosten SEO rapport

De kosten van een SEO rapport uitgevoerd door een SEO specialist bedragen éénmalig € 975,00 exclusief BTW. Dat is dus inclusief de SEO scan ter waarde van € 525,00! Een SEO rapport kan je hieronder bestellen.

LET OP! Door de grote hoeveelheid aanvragen en de tijd die nodig is een goede, handmatige, SEO scan te maken zal het op dit moment ongeveer 12 werkdagen duren voordat je de uitkomst van het SEO rapport zal ontvangen.

Gerelateerde artikelen SEO check
Hoog in Google

Hoog in Google

Hoe kan ik snel hoger in Google komen dat is één van de vragen die ik bijna dagelijks krijg. Tot voor kort beantwoordde ik

Lees verder: Hoger in Google

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht