Van onderneming naar succesvolle onderneming

Snel hoger in Google komen met Slimme websites


Hoger in Google

Goedkoop en snel hoger in Google komen vanaf nu mogelijk met Slimme websites!

Hoe kan ik snel hoger in Google komen dat is één van de vragen die ik bijna dagelijks krijg. Tot voor kort beantwoordde ik deze vraag met twee mogelijkheden namelijk middels zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Prima methodes om hoger in Google te komen maar bij zoekmachine optimalisatie moet je toch een flinke portie geduld hebben en bij zoekmachine adverteren blijf je per klik betalen wat al snel flink in de papieren kan gaan lopen.

Een supersnelle manier om hoger in Google te komen was simpelweg niet voorhanden totdat mijn aandacht gevestigd werd op Slimme Websites. Slimme websites zouden ervoor moeten zorgen dat je supersnel hoger in Google komt met bepaalde zoekwoorden. Sceptisch was ik natuurlijk toen ik dit las maar tegerlijkertijd ook nieuwsgierig of dit daadwerkelijk werkt, hoe het werkt en wat de kosten zijn. Ik heb inmiddels vele Slimme Websites ingezet voor projecten van klanten en de resultaten zijn verrassend. Meer dan 80% van alle Slimme Websites staan binnen 1 maand in de top 10 van Google.

Hoger in Google komen doe je met Slimme Websites

Hoe werken Slimme Websites?

Hoewel niet alle geheimen worden prijsgegeven heb ik onderstaand toch een goede beschrijving gemaakt zodat je een idee krijgt van de werking.

1. Slimme Websites moet je niet zien als een extra website of vervangende website voor je huidige website. Slimme Websites worden enkel ingezet om op een bepaald zoekwoord snel hoger in Google te komen. Je hoeft dus niets aan de huidige website te veranderen.

2. Vooraf is er een zoekwoordonderzoek noodzakelijk om te bepalen of er daadwerkelijk op een gewenst zoekwoord gezocht wordt en of deze zoekwoorden een kans maken om snel hoog in Google te komen.

3. Wanneer de zoekwoorden definitief bepaald zijn wordt er per zoekwoord een domeinnaam geregistreerd. Alle Slimme Websites komen op een apart domein te staan en bij grote aantallen Slimme Websites worden deze ook verdeeld over verschillende servers.

4. Er zijn 3 templates (lay-out) beschikbaar waaruit de klant een keuze kan maken. Deze standaard templates worden zoveel mogelijk aangepast aan de huisstijl kleuren van het bedrijf. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om een exacte kopie van de template van de huidige website te maken zodat bezoekers niet merken dat het om een Slimme Website gaat. Hiervoor hoeft u geen bestanden aan te leveren of toegang tot een server te verlenen de link naar de website is voldoende.

5. Per Slimme website (zoekwoord) is er tekst nodig die aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Zo moeten dit unieke teksten zijn, moeten deze teksten uit ongeveer 400 woorden bestaan en moet het zoekwoord een aantal keren in de tekst voorkomen. Dit luistert zeer nauw vandaar dat het aanbevolen wordt om deze teksten te laten schrijven door een SEO tekstschrijver. Deze copywriter weet exact hoe je teksten moet schrijven waarmee je hoger in Google komt.

6. Nadat de Slimme Websites online gezet zijn worden er op een slimme manier linkjes over en weer gemaakt om de Slimme Websites te versterken en zo hoger in Google te komen met de slimme websites en met de huidige website. Zo komt het regelmatig voor dat je niet alleen hoger in Google komt maar dat je ook meerdere malen in de top 10 van Google komt met een gewenst zoekwoord wat de klikkans natuurlijk aanzienlijk vergroot. Tevens worden alle Slimme website geoptimaliseerd voor de zoekmachines en daar ook aangemeld.

Zoals ik eerder schreef worden niet alle geheimen prijsgegeven om hoger in Google te komen met Slimme Websites maar dat het werkt is zeker en aantoonbaar. Ik heb er meer dan 100 voor klanten ingezet en kan indien gewenst voorbeelden geven.

Slimme Websites kosten €19,95 per stuk per jaar en zijn vanaf 10 stuks te bestellen. Indien je de teksten laat schrijven door een ervaren SEO copywriter zijn de kosten per tekst van 400 woorden €52,50.

Hoger in Google komen? Speciale aanbieding voor lezers van deze website

Wij hebben een exclusieve samenwerking met Voordeelwebsite.nl welke de Slimme Websites bedacht heeft. Wie 10 Slimme Websites en 10 teksten bestelt via Succesvolle onderneming ontvangt €100,00 korting.

10 x slimme website a €19,95 = €199,50 (per jaar)
10 x SEO teksten a €52,50 = €525,00
Totaal €724,50
Korting €100,00

Subtotaal €600,00

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wacht niet langer en bestel Slimme websites om hoger in Google te komen!

Ja ik wil bestellen

Gerelateerde artikelen Zoekmachine optimalisatie
SEO scan

SEO scan laten maken

Een SEO scan die handmatig uitgevoerd wordt. Zoekmachine optimalisatie kan niet zonder interpretatie van een SEO specialist.

Lees verder: SEO scan

SEO check SEO rapport

SEO rapport

Een SEO rapport met lage investering en maximaal rendement. Succesvolle Onderneming SEO rapport het meest gewaardeerde rapport van Nederland.

Lees verder: SEO rapport

2 Reacties op: Snel hoger in Google komen.
 • Greetje Meyer

  Geschreven op 4 februari 2016

  Ik heb 10 Slimme websites besteld en stond met twee binnen een dag (dat is pas snel hoger in Google) in de tip 10 van Google. De overige 8 staan op de tweede en derde pagina van Google. Tog ben ik zeer tevreden met het resultaat aangezien twee plaatsen in de top 10 van Google een enorme groei meegebracht hebben.

  • Mennertje koekepeerje (wil mijn naam hier niet opgeven sorry)

   Geschreven op 28 maart 2016

   Ik heb de Slimme websites ook besteld maar niet om snel hoger in Google te komen maar om snel negatieve berichten uit de zoekmachines te verdrukken. Dit is deels gelukt en ben daar erg blij mee. Er staat nog maar 1 negatief bericht in de top 10 van Google! Nu gaan we met behulp van Slimme website nog 20 inzetten om ook het laatste bericht te verwijderen uit de eerste 10 zoekresultaten. Goed gedaan mannen!

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht