Van onderneming naar succesvolle onderneming

Website beveiligen tegen hackers


Website beveiligen

Website beveiligen

Laat je website beveiligen door Succesvolle Onderneming. Wij zijn een samenwerking aangegaan met verschillende beveiligingsexperts en hebben speciaal voor het midden en kleinbedrijf een betaalbaar website beveiligen pakket samengesteld. Dit website beveiligen pakket is de optimale bescherming voor jouw website of webwinkel.

Mijn website is al gehackt kan ik toch het website beveiligen pakket bestellen?

Ja, ook wanneer je website al gehackt is kan je het website beveiligen pakket bestellen. Wij zullen er alles aan doen om de besmette website weer schoon te maken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Mijn website bevat al malware kan ik het website beveiligen pakket dan toch bestellen?

Ook wanneer je website malware bevat kan je dit pakket bestellen. Wij zorgen ervoor dat alle malware op je website verwijderd wordt. Tevens zorgen we ervoor dat je na verwijdering van de malware ook van eventuele blacklists verwijderd wordt.

Wat doen jullie precies bij een website beveiligen pakket?

1. Wanneer de website bij aanmelding al gehackt is en/of er al malware aanwezig is dan zullen wij dit voor je verwijderen.

2. Wanneer je website al op een blacklist voorkomt zullen wij de verzoeken indienen om je website van deze blacklist te verwijderen.

3. Voor een optimale website beveiliging in de toekomst zetten we je website achter een actieve firewall en monitoren 24/7 je website. Op deze manier hebben toekomstige hackers veel minder kans om jouw website te hacken en zijn we er snel bij wanneer je website ondanks de website firewall toch gehackt wordt.

4. Wanneer je website achter de website firewall staat kunnen we DDoS / Brute force aanvallen veel sneller ontdekken en in de meeste gevallen tijdig afslaan.

5. We monitoren 24/7 de http

6. Wanneer je website ondanks dit alles toch wordt gehackt dan zorgen we ervoor dat we de hack opsporen en je website weer schoonmaken binnen 48 uur. Mochten wij er niet in slagen dan krijg je je geld volledig retour. Je loopt dus geen enkel risico no cure no pay!

Bestel nu het website beveiligen pakket voor €325,00 per jaar en maak je nooit meer zorgen om je website.

Bestelling

Velden met een * zijn verplicht!

Website beveiligen

Jouw bestelling2 reacties op: Website beveiligen tegen malware en hackers
 • Sander Vlug

  Geschreven op 23 maart 2016

  Waarom zou ik mijn website beveiligen tegen malware en hackers voor meer dan €300,00 per jaar? Ik heb altijd een backup welke ik zo terug kan plaatsen wanneer er iets aan de hand mocht zijn.

  • Krista van der Laan Zandbergen

   Geschreven op 7 april 2016

   Hi Sander ik had het ook altijd goed voor elkaar (dacht ik) totdat mijn Wordpress website gehackt was. Ik ben zelf zo handig om een backup terug te kunnen plaatsen maar helaas binnen een uur was de website weer gehackt. Wanneer ze eenmaal je website op de korrel hebben kom je haast niet meer van die vuillakken af. Verschillende keren geprobeert het zelf op te lossen maar helaas iedere keer weer een gehackte website. Nu laat ik mijn website beveiligen tegen malware, hackers en virussen en heb sindsdien geen last meer gehad. TOP!

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht