Van onderneming naar succesvolle onderneming

Website gehackt?


Website gehackt

Malware website verwijderen

Wanneer je website gehackt is wordt deze in veel gevallen besmet met malware. Malware van je website verwijderen is geen eenvoudige klus. Voor wie heel snel malware wil laten verwijderen van zijn of haar website scrol dan direct naar beneden en bestel het malware website verwijderen pakket en wij regelen het zsm voor je!

Help mijn website is gehackt!

Steeds vaker worden websites gehackt. Meestal kunnen hackers hun slag slaan door verouderde software van CMS systemen zoals Joomla, Wordpress, Magento of andere verouderde scripts. Ook kan het zijn dat je computer besmet is en hackers hierdoor toegang hebben weten te krijgen tot de hosting omgeving van je website (middels FTP bijvoorbeeld).

Het doel van hackers is meestal het versturen van spam, malware of om een politieke of religieuze boodschap te verspreiden. In de laatste twee gevallen zal je al snel opmerken dat je website gehackt is maar bij het doel van spam of malware zal de hacker er alles aan doen dit zo lang mogelijk verborgen te houden. Met alle gevolgen van dien!

Wanneer jouw website gehackt is en spam of malware verspreidt dan zal vroeg of laat Google, en andere zoekmachines, dit opmerken. Dit zal per direct resulteren in een melding in de zoekresultaten van Google. Men krijgt bij Google dan onderstaande melding te zien wanneer ze naar je website willen:

“Deze website kan schadelijk zijn voor uw computer”

Jouw website is dan gehackt en de zoekmachines waarschuwen mensen die je site willen bezoeken. Wanneer dit niet heel snel opgelost wordt zal Google maatregelen nemen en de website verwijderen uit de zoekresultaten. Tevens zal je een waarschuwing krijgen van Google! Maak je ook nog gebruik van Google Adwords of Adsense dan zal Google je account in de meeste gevallen bij een tweede constatering permanent blokkeren en kan je geen gebruik meer maken van deze diensten.

Website beveiligen

Het is dus zaak om zo snel mogelijk te weten te komen of je website gehackt is en, wanneer je gehackt bent, te weten wat je moet doen. Ik lees op vele websites dat het niet mogelijk zou zijn om je website te beveiligen en te scannen op malware of andere virussen zoals je dat gewend bent van een virus scanner op je computer. Niets is echter minder waar, wij beschikken over software die jouw website kan beveiligen en scannen op virussen en malware. Tevens beschikken we over een active firewall voor websites zodat hackers geen kans meer maken. Heb je het vermoeden dat je website gehackt is stuur ons een mail met de url van jouw website en wij scannen hem gratis! Doe nu de website malware scan inclusief website beveiligen pakket.

Wanneer we constateren dat je website inderdaad gehackt is dan kan je direct het website malware verwijderen pakket bestellen. Het malware website verwijderen pakket leveren we met een 100% no cure no pay garantie. Tevens scannen we 24/7 jouw website zodat bij een onverhoopte nieuwe besmetting we razendsnel in kunnen grijpen. Onverhoopte nieuwe besmettingen zijn bij de prijs inbegrepen zodat jij weer rustig aan het werk kan zonder je zorgen te hoeven maken over je website beveiliging.

Joomla website gehackt

Verreweg de meeste websites die besmet zijn met malware of een ander virus zijn de Joomla websites. De oorzaak is eigenlijk altijd te zoeken bij het niet updaten van de Joomla software waardoor hackers heel eenvoudig een Joomla website met verouderde software kunnen besmetten. Wanneer de Joomla software up te date is dan is de oorzaak in bijna alle gevallen een computer die besmet is met malware of trojan horse. Een goede anti virus scanner is dus zeer sterk aanbevolen. Als laatste oorzaak is het onzorgvuldig gebruik van wachtwoorden. Men onderschat nog steeds het belang van sterke wachtwoorden!

Is je Joomla website gehackt? Laat het ons snel oplossen zonder dat je een backup nodig hebt. Bestel het malware website verwijderen pakket.

Wordpress website gehackt

Met stip op nummer twee van meest gehackte websites zijn de Wordpress websites. Wanneer je Wordpress website gehackt is dan zijn de oorzaken daarvan vaak verouderde Wordpress software of Wordpress extenties. Wanneer je Wordpress software wel up to date was dan zal de oorzaak in 99 van de 100 gevallen te vinden zijn in te makelijk gekozen wachtwoorden of een besmette computer. Is je Wordpress website gehackt? Geen paniek wij lossen dit op voor je op no cure no pay basis. Mocht het ons niet lukken om de malware binnen 78 uur te verwijderen dan betalen we je het volledige bedrag weer terug. Meestal hebben we de malware binnen enkele uren van je website verwijderd. Bestel het malware website verwijderen pakket.

Magento website gehackt

Ook Magento websites worden met grote regelmaat gehackt. Is je Magento website gehackt dan zijn ook hier weer de meest voorkomende oorzaken verouderde software, een besmette computer of te makkelijk gekozen wachtwoorden. Magento malware verwijderen? Bestel het malware website verwijderen pakket snel en wij maken jouw Magento website weer schoon.

Hoe merk je dat je website is gehackt?

1. Wanneer je via een zoekmachine zoals Google je website wil bezoeken krijg je van Google de melding “Deze website kan schadelijk zijn voor uw computer”

2. Je hosting provider heeft ongewoon gedrag geconstateerd en heeft je hosting pakket geblokkeerd.

3. Wanneer je je website bezoekt geeft je virusscanner een melding.

4. Bezoekers van je website wijzen je op “problemen” met de website.

5. Je hebt zelf “vreemde” dingen opgemerkt

Website gehackt? Wat is het doel van de hacker?

Websites worden om uiteenlopende redenen gehackt. Onderstaand de meest voorkomende redenen:

1. Het verzenden van grote hoeveelheden spam

2. Phishing

3. Verspreiden van kwaadaardige software

4. Buitmaken van gevoelige informatie (bijvoorbeeld creditcardgegevens)

Wat zijn de gevolgen wanneer je websitegehackt is?

Wanneer je website is gehackt kan dat vergaande gevolgen hebben. Zo kan je hosting provider je hosting ruimte offline zetten om zo bezoekers van je website te beschermen. Google kan je uit de zoekmachines verwijderen en je Google Adwords en Adsense account blokkeren. Tevens kan je door verschillende diensten op een blacklist komen waar je maar heel moeilijk vanaf komt.

Wat moet ik doen wanneer ik merk dat mijn website is gehackt?

Belangrijk is om snel te handelen om zo meer schade te voorkomen. Het is belangrijk om dit in de juiste volgorde te doen. Onderstaand een stappenplan bij een gehackte website:

1. Zet je website offline.

2. Installeer een goede, liefst betaalde, anti virusscanner op alle computers waarmee je toegang hebt tot je website.

3. Voer een volledige systeem scan uit en overtuig jezelf dat je computer helemaal schoon is.

4. Verander direct al je wachtwoorden!

5. Plaats een backup terug van je website van voor de hack!

6. Beschik je niet over een backup van je website dan moet je handmatig de vervuilde bestanden opsporen en repareren. Dit is een zeer tijdrovende en ingewikkelde klus. De kans is namelijk groot dat de hacker slimme bestanden heeft geplaatst waardoor hij de website binnen enkele uren weer kan hacken.

7. Wanneer je 100% zeker weet dat alle bestanden verwijderd zijn update je de software van je website. Voor Joomla, Wordpress, Magento, Opencart en al dit soort open source CMS systemen zijn updates vrij beschikbaar.

8. Laat je website scannen zodat je zeker weet dat deze helemaal vrij is van Malware.

9. Meld middels Google webmasterhulppagina’s je website weer als schoon aan.

Wij krijgen veel berichten binnen van mensen die bovenstaande stappen niet zelf kunnen uitvoeren. Geen paniek wij kunnen je hierbij helpen!

Voor slechts €325,00 per jaar kunnen wij uw website beveiligen. Dit website beveiligen pakket bestaat uit onderstaande zaken:

1. Malware website verwijderen (onbeperkt aantal pagina’s)

2. Blacklist monitoren en verwijderen van blacklist

3. Actieve website firewall en bescherming om toekomstige aanvallen af te weren

4. Brute force / DdoS aanvallen afslaan

5. HTTP monitoren

6. Totale website cleanup binnen 48 uur!

Bestel dit malware website verwijderen pakket en maak je nooit meer zorgen om je website.

2 reacties op: Malware website verwijderen
 • Steenbergen

  Geschreven op 1 juni 2016

  Oooh super gedaan mannen! Mijn Joomla website was gehackt door een stelletje %^%@@9$% zakken. Bedankt voor het oplossen en de super snelle service! Taart is onderweg! Groet Tanja Steenbergen.

  • Karel de Vries

   Geschreven op 6 juni 2016

   Mijn Magento website was gehackt en ik had geen backup. Gelukkig konden jullie alles super snel herstellen. Wel veel geld €350,00 per jaar maar het is dubbel en dwars terugverdient. Mensen laat je website beschermen voordat het te laat is!

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht