Van onderneming naar succesvolle onderneming

Factuur maken? Bespaar (veel) tijd en geld


Factuur maken

Factuur maken? Bespaar (veel) tijd en geld met online factureren!

Een factuur maken dat is weer één van die zaken waar vele ondernemers tegenop zien. Dat is jammer want een factuur maken kan heel simpel en snel met een goed online facturatie programma. Je hebt gewerkt, een dienst verleend of een product verkocht en dan moet er een factuur gemaakt worden. Hoe eerder de factuur bij de klant is des te sneller het bedrag wordt overgemaakt maar daar schort het juist aan bij vele ondernemers.

Een factuur maken wordt helaas maar al te vaak gezien als een opgave. Ik kom regelmatig ondernemers tegen die een factuur maken in MS Word of Microsoft Excel. Onbegrijpelijk daar een factuur maken op deze manier veel tijd kost.

Een gemiste kans zeker met de nieuwe regelgeving! Je mag tegenwoordig namelijk een factuur digitaal (per mail) verzenden. Een factuur maken, uitprinten en per post verzenden behoort hiermee definitief tot het verleden.

Een factuur maken met een online facturatie programma is snel, eenvoudig, voordelig en professioneel. Klanten ontvangen de gemaakte factuur in hun mailbox en kunnen deze online betalen middels iDeal of Paypal waardoor facturen sneller betaald zullen worden, je meer overzicht hebt en factureren in een handomdraai gedaan is.

Er zijn vele online facturatie programma’s waarmee je een factuur kan maken. Zo kan je een factuur maken met DigitaleFactuur, MoneyBird, Wefact, Facturado, Simpelfact en ga zo maar door. Allemaal online programma’s waarmee een factuur maken kinderspel wordt maar…….echt goedkoop zijn deze programma’s niet! De meeste lokken je met een gratis account waarmee je 1 tot 10 facturen per maand kan maken. Maak je meer facturen dan zal je snel te maken krijgen met een abonnement oplopend tot €49,00 per maand!

Wij hebben gezocht en hebben speciaal voor onze lezers de beste en goedkoopste manier om een factuur te maken gevonden. Voor slechts €120,00 per jaar kan je met dit programma onbeperkt facturen maken! Denk je eens in dat je met een paar muisklikken een factuur kan maken en digitaal kan verzenden! Klanten zullen dit een zeer professionele vorm van factureren vinden en uit onderzoek is gebleken dat de facturen sneller betaald worden door de online betaalmogelijkheden.

Tijdelijk aanbod online facturatie programma van €120,00 exclusief voor Succesvolle onderneming lezers nu €90,00 per jaar.

Gerelateerde artikelen Offline succes
Succesvol netwerken

Netwerken tips

Mensen die zoeken op “netwerken hoe doe je dat” zijn over het algemeen op zoek naar tips om te netwerken op netwerkborrels

Lees verder Netwerken tips

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht