Van onderneming naar succesvolle onderneming

One page website


One page website

One page website, goedkoop en professioneel online

Voor de startende ondernemers die al wel een domeinnaam willen registreren met een professioneel email adres maar nog geen complete website nodig hebben is er een nieuw product die exact aan die wensen voldoet. Verschillende webdesigners zijn op deze behoefte ingesprongen en hebben zogenaamde one page websites ontwikkeld. Deze one page websites of online visitekaartjes zoals ze ook wel genoemd worden zijn mini websites welke uit slechts één pagina bestaan.

De meeste aanbieders van de one page websites hebben één of meer standaard designs waaruit je een keuze kan maken. Jouw logo of bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens worden daarop gezet en je staat binnen no time op internet met je nieuwe bedrijf. Bij veel aanbieders worden ook de kleuren van het standaard design aangepast en kunnen er 1 of meerdere foto’s geplaatst worden zodat je toch een unieke professionele uitstraling krijgt.

Goedkoop, snel en professioneel online met een online visitekaartje

Ook voor startende ondernemers die nog geen budget hebben om een volledige website te laten ontwikkelen is de one page website een prima (tijdelijk) alternatief.

Bij onze speurtocht naar aanbieders van one page websites viel ons één bedrijf op die deze dienst aanbiedt inclusief CMS systeem zodat je zelf je one page website kan beheren. Ze bieden een keuze uit drie standaard templates. Deze websites inclusief hosting, domeinnaam, professioneel email adres, gebruik CMS systeem en onbeperkte telefonische support kost €47,50 per jaar exclusief BTW.

Wil je de kleuren van de standaard one page websites laten aanpassen dan komt daar éénmalig een bedrag van €75,00 bij.

Speciale aanbieding voor onze lezers bespaar €75,00

Wie (gratis) lid wordt van succesvolle onderneming ontvangt een kortingscode voor het gratis laten aanpassen van de kleuren. Tevens ontvang je het volledige bedrag retour wanneer je later de one page website via dit bedrijf laat bouwen.

Wil je de voorbeeld one page websites zien of bestellen? Neem even contact op met de redactie.

Gerelateerde artikelen Eigen bedrijf starten
Mobiele website laten maken

Mobiele website maken

Mobiel internet is een enorm succes. Als ondernemer is het nu echt tijd om een mobiele website te laten maken of over te gaan naar een responsive

Lees verder Mobiele website

4 Reacties
 • Pieter

  Geschreven op 14 januari 2015

  Een one page website of hoe dat ook heten mag is precies waar ik naar op zoek was TNX!

  • René

   Geschreven op 1 februari 2015

   Vandaag een One page website laten maken ik ben benieuwd!

 • Joris H

  Geschreven op 18 februari 2015

  Leuke oplossing wanneer je nog geen volledige website nodig hebt maar wel vast online wil zijn. Ik vraag me alleen af of een one page website ook hoog zal komen in de zoekmachines.

  • Karel

   Geschreven op 24 februari 2015

   Een one page website zal nooit zo hoog kunnen scoren in de zoemachines als een volledige website. Ik denk ook niet dat dit de doelstelling moet zijn van een one page website. Deze is slechts bedoeld om voor een relatief laag bedrag online te zijn wanneer je bijvoorbeeld nog geen budget hebt voor een professionele website.

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht