Van onderneming naar succesvolle onderneming

Freelance copywriter gezocht


Zoekwoord combinaties

Copywriter gezocht

Ben jij een goede copywriter die snapt dat kennisdelen kan bijdragen aan het succes van je onderneming? Een copywriter die tijd kan en wil investeren voor meer naamsbekendheid? Een copywriter die dagelijks professioneel teksten schrijft en op zoek is naar meer opdrachten? Een copywriter die wil samenwerken om daar beide voordeel uit te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken enthousiaste copywriter(s) die minimaal 3 tot maximaal 5 artikelen kosteloos voor ons wil schrijven. Artikelen die de bezoekers van succesvolle-onderneming.nl kunnen helpen en gaan over het onderwerp copywriting of SEO copywriting. Schrijven over je eigen vak dat is toch iets wat een copywriter moet aanspreken. De artikelen moeten minimaal 600 woorden bevatten en een toevoeging zijn voor onze website en bezoekers.

Voorbeelden van artikelen op onderstaande links:

SEO teksten laten schrijven

Titel bedenken en schrijven

Teksten laten herschrijven

Zoekwoord combinaties schrijven

Kan jij dit beter en heb je goede ideeën voor nieuwe artikelen (bijvoorbeeld advertentie teksten schrijven, persbericht schrijven, redactioneel artikel schrijven, tips om webteksten te schrijven enz.) dan zoeken we jou!

Wat verwachten we van een copywriter?

We verwachten een uniek artikel vrij van copyright. Dus het artikel moet door jezelf geschreven zijn en mag nog nergens op internet staan (ook niet op je eigen website of delen daarvan) en in de toekomst geplaatst worden. Het moet een artikel zijn waar onze lezers echt iets aan hebben. Bijvoorbeeld door tips vrij te geven. Het onderwerp waarover je wil schrijven mag tevens nog niet op succesvolle-onderneming voorkomen. Het moet een redactioneel artikel zijn dus niet enkel voor reclame doeleinden.

Wat krijg je ervoor terug?

Het artikel zal minimaal 1 jaar gratis op succesvolle-onderneming.nl geplaatst worden.

Je mag je naam en/of bedrijfsnaam subtiel verwerken in het artikel.

Er mogen maximaal twee links opgenomen worden naar je eigen website, Facebook of Twitter account.

Naast de link(s) naar je website en (bedrijfs)naam vermelding zullen we toekomstige opdrachten gunnen aan één van de copywriters die voor ons geschreven hebben. We ontvangen regelmatig aanvragen via de rubriek specialisten voor goede copywriters. Deze potentiële klanten zullen we doorsturen.

Een korting van 50% op de plaatsing in de rubriek specialisten (niet verplicht).

Interesse?

Wil jij een bijdrage leveren aan een nieuwe ondernemers portal en zo kans maken op nieuwe opdrachten? Mail ons dan over welke onderwerpen je wil schrijven (minimaal 3 onderwerpen en maximaal 5).

Mailen kan naar info@succesvolle-onderneming.nl met als onderwerp copywriter gezocht.

Reageer op dit artikel
Velden met * zijn verplicht