Van onderneming naar succesvolle onderneming
Contact Succesvolle Onderneming

Adverteren

Wil je adverteren op Succesvolle Onderneming? Bedenk dan dat wij zeer kritisch zijn! Dit is in het belang van zowel Onze bezoekers als onze adverteerders. Wij willen enkel het beste voor beiden. Heb je echt iets te bieden? Ben je een professional of kan je ons op een andere manier overtuigen? Reken dan op een creatief plan om jouw product, merk of dienst flink onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

Eerst even testen?

Natuurlijk moet het vertrouwen van twee kanten komen. Wij begrijpen dat je wellicht eerst de behoefte hebt om de impact van adverteren op Succesvolle onderneming te proeven. Hiervoor kan je een advertentie plaatsen in onze rubriek specialisten. De kosten voor deze instap zijn € 250,00 exclusief BTW per jaar ongeacht het aantal klikken of views.

(Zoals de naam al doet vermoeden is er in deze rubriek enkel plaats voor echte professionals. Wij beoordelen of een adverteerder in aanmerking komt voor deze rubriek)

Meld je aan als partner

Persberichten

Onze bezoekers hebben een hekel aan persberichten. Dat is direct de reden dat wij deze niet zullen plaatsen. Inzenden heeft dus geen enkele zin. Wil je toch aandacht op Succesvolle Onderneming dan is dat mogelijk met een uniek, goed geschreven, artikel. In dit artikel moet er voordeel te halen zijn voor onze bezoeker. Het plaatsen van een advertorial gaat altijd in combinatie met een banner, vermelding in de nieuwsbrief en aandacht op social media. Je kan al een advertorial plaatsen vanaf € 750,00.

Linkruil

Sorry daar doen we niet aan mee.

Affiliate

Wanneer je echt een goed product of dienst hebt waar onze bezoekers iets aan hebben en wij een graantje van mee kunnen pikken kan je een poging wagen. Reken erop dat meer dan 90% van de aanvragen geweigerd wordt. Een heel goed voorstel is dus slim. (Wij willen ook graag brood op de plank)

Nog niet afgeschrikt?

Ben je na het lezen van bovenstaande nog niet afgeschrikt? Dan lijkt het erop dat we iets voor elkaar kunnen gaan betekenen!

Middels onderstaand formulier komen we graag met je in contact

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht